Företagspresenter

Tibro Glasverkstad erbjuder unikt munblåst svenskt hantverk i miljökristall. Vi arbetar gärna med specialbeställningar från företag i form, färg och förpackning. Kannor och vattenkaraffer är våra populäraste företagsgåvor, de kan man också få utförda enligt ert företagets egna önskemål. Exempel på andra populära Företagspresent.jpgprodukter vi tillverkat till företag är dricksglas, vaser och fat. Ring eller mejla oss din förfrågan.

Vi har även arbetat mycket med idrottspriser, jubileumsgåvor och priser till galor, ofta vill då kunden att vi kommer med ett förslag på utförande. Det kan finnas egna önskemål eller teman som vi arbetar fram ett förslag kring.

Upplevelser berikar mottagarens liv och blir ett minne som varar länge. Vi vågar lova att upplevelsepresenter i form av glasblåsningsaktiviteter gör stort intryck och ökar motivationen för företagets medarbetare eller kunder. Här följer två förslag på upplevelsepresenter/event för företag.

Event ugn.jpgAtt med valfri färg få blåsa sitt egna fönsterklot i miljökristall. I glashyttan träffar ni en erfaren glasblåsare med många år i yrket. Under handledning är man sedan med i hela hantverksprocessen till färdig produkt. Glasklotet får man med sig hem efter kylning i en avspänningsugn. I aktiviteten ingår att få balansera glaset på pipan, forma glasmassan i en skopa och blåsa luft genom pipan för att skapa föremålet, samt att bearbeta glaset med sax och pincett tills man når önskat resultat.  Det behövs inga förkunskaper för aktiviteten. Priset för upplevelsen är 390 kr inkl  moms per person (minst 4 deltagare, maximalt antal deltagare ca 20 personer)

I vårt andra förslag får varje deltagare i aktiviteten tillverka ytterligare ett glasobjekt. Förutom fönsterklotet i valfri färg (se förra förslaget), får man även lära sig att göra en blomma i miljökristall. Aktiviteten som helhetFöretagsaktiviteter.jpg gör att man får mer möjlighet att lära känna glasmassan med de olika slags verktyg en glasblåsare använder i sin vardag. Glasföremålen finns för avhämtning efter avkylning i en avspänningsugn, alternativt skickar vi dem till er mot en mindre kostnad. Priset för upplevelsen är 599 kr inkl moms per person (maximalt antal deltagare ca 10 personer)

Våra aktiviteter passar även utmärkt för företagets kick off, teambuilding aktivitet, konferens eller personalfesten.

Det finns flera möjligheter till ytterligare aktiviteter i samband med besök på Tibro Glasverkstad.

Här följer några exempel;

Kombinera aktiviteten med ett besök på Inredia i Tibro mötesplatsen för världens inredare”, Inredia är en bra plats för er företagskonferens. Att kombinera det med ett besök hos oss har redan blivit populärt sedan Inredia slog upp sina portar för första gången i Oktober 2012.

I samband med besök hos oss är det många grupper som önskar fika eller något att äta. I Tibro finns flera restauranger och caféer som vi kan rekommendera. Det finns också möjligheter att ta med sig egen fika eller beställa en buffé som man kan avnjuta i direkt anslutning till hyttan.

Ring oss för mer information eller förslag på upplägg av just ert företags upplevelse event.

Välkommen

Välkommen till www.tibroglasverkstad.se

Nyhetsbrev

Tibro Glasverkstad

Allén 10

543 30 Tibro

telefon 0705433334

e-post tibroglasverkstad@gmail.com

öppet

Vardagar    11 - 18

Lörd - Sönd 11 - 15

      Välkomna

 

 

 

 

Gör din egen gratis hemsida