Information om dagsläget

Lite information om dagsläget.

Tibro Glasverkstad har öppet som vanligt

Information kring Covid -19

 Vid denna tid på året är det endast i undantagsfall över 5 personer i butik och utställningslokaler samtidigt. Vi uppmanar våra besökare och kunder att tänka på riskerna och hålla avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av besökare. Vi har även infört Swish som ett alternativ för betalning, för att minimera kontaktytor för de som vill.
Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

Angående våra kommande aktiviteter i glasblåsning så är de förnärvarande framflyttade. Vi tar nya beslut om genomförande kurs för kurs, och följer utvecklingen. Självklart har vi inga omboknings eller avbokningsavgifter, och vi är alltid (redan före covid-19) väldigt noga vid kurser att undvika eventuell smittspridning. Pipor, verktyg och händer tvättas och spritas alltid före användning.

Vi har infört gratis frakt vid beställning via mejl eller webshop. Beställer man via mejl kan man om man vill, även få presentinslagning gratis. Om man exempelvis vill skicka present direkt till någon som behöver uppmuntras eller har högtidsdag.   

Själva är vi friska och blåser på. Skulle det bli förändringar kommer detta att meddelas via vår hemsida samt vår facebooksida. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på 0705433334.

Ta hand om er
Tibro Glasverkstad

30 Mar 2020