Aktiviteter

Aktiviteter, kurser och prova på glasblåsning för familjer, företagsgrupper, skolklasser, födelsedagar, prova på glasblåsning.jpgbröllopspar, möhippor eller svensexor. 

Tidsbokningar för våra olika aktiviteter och kurser är möjliga under dag eller kvällstid både på vardagar samt lördagar och söndagar. ring 0707453344 för mer information.

Prova på kurs glasblåsning steg 1

Kostnad      390 kr för barn     590 kr för vuxen,               

Varje kurs sker individuellt, en och en tillsammans med en erfaren glasblåsare, och kursen går att boka enskilt för en kostnad av 590 kr, för en grupp med minst 3 deltagare kostar det 490 kr/pers. Glasblåsningen avpassas efter ålder och förutsättningar, det innebär att alla klarar av att tillverka ett föremål som de sedan kan ta med sig hem. I våran steg 1 kurs i glasblåsning får man tillverka ett fönsterklot i valfri färg.

Glasklotet får deltagaren med sig hem efter kylning i en avspänningsugn.

Det behövs inga förkunskaper. Man behöver inte ta med sig någonting för att klara av att delta i våra kurser, dock rekommenderas bekväma skor som sitter kvar på foten.

Aktiviteter glasblåsning.jpgTibro Glasverkstad hittar man i centrala Tibro. Under besöket kan man passa på att titta på den vackra stationsbyggnaden från 1876 eller botanisera i Tibro Glasverkstads fabriksförsäljning, utställning eller butik med hantverk och design.

Har man fått mersmak efter vår prova på kurs finns nu möjligheten att lära sig mer;

Glasblåsning steg 2

Glasblåsning av ett dricksglas i valfri färg. man får lära sig fler moment i glasblåsning som ex att driva glaset.

Kostnad 590 kr för vuxen samt 490 kr/pers pris för grupp.

Kurser till en eller flera

Vill man gå en lite längre kurs kan man slå ihop steg 1 och 2 till en kurs. steg 1 och 2 kursen går att boka som individuell kurs för en eller två personer, men även för mindre grupper.

Kostnad 980 kr per person du får tillverka två blåsta glasobjekt ex fönsterklot och dricksglas i valfi färg.

Kostnad 699 kr per person - du får tillverka en vacker glasblomma samt blåsa ett glasobjekt ex glasklot eller dricksglas.

 

Välkommen

Välkommen till www.tibroglasverkstad.se

Nyhetsbrev

Tibro Glasverkstad

Allén 10

543 30 Tibro

telefon 0705433334

e-post tibroglasverkstad@gmail.com

öppet

Vardagar    11 - 18

Lörd - Sönd 11 - 15

      Välkomna

 

 

 

 

Gör din egen gratis hemsida